Запиши час
Diana Tirestore
Онлайн магазин за гуми на леки, лекотоварни, 4х4 и товарни автомобили.
Сортиране
Показване

Гуми Лауфен на топ цени от Центрове за гуми Диана

Laufenn е марка автомобилни гуми, собственост на популярния корейски производител на гуми - Hankook. В тази връзка, ако харесвате качеството на продуктите на Hankook, но търсите гуми на достъпна цена, няма да сгрешите, ако разгледате продуктовата гама на гуми Лауфен.

 

Гуми Лауфен - история на компанията

 

За разлика от редица други компании за производство на гуми, Лауфен няма дълга и сложна история. Създадена е през 2014 година като втора марка на корейската компания Hankook и много бързо намира мястото си на европейския пазар.

 

Днес, едва няколко години след излизането на първия модел от серията гуми на марката можем да кажем, че гуми Лауфен са все по-търсени от хора, които търсят по-икономични като цена автомобилни гуми, които да предлагат високо качество, добра производителност и стил.

Lauffen

Видове гуми Лауфен - характеристики и предимства

 

Гуми Laufenn се харесват на все по-широк кръг от потребители както заради високото качество, което предлагат, така и заради гамата от видове, подходящи за почти всички превозни средства.

 

Компанията произвежда и предлага на пазара Лауфен зимни гуми, All Season (всесезонни) гуми и летни гуми за леки автомобили, SUV, джипове 4х4, ванове и микробуси.

 

Гуми Лауфен зимни

 

Моделите на зимните гуми на марката са с насочен дизайн на протектора, който се отличава с множество ламели и дълбочина на каналите, което гарантира както подобрено сцепление на суха настилка, така и на лед, сняг и на мокра настилка.

 

При производството от Лауфен използват каучукова смес с висок процент силициев диоксид, специално формулирана да се справя с ниските минусови температури, без това да компрометира сцеплението по никакъв начин. 

 

Като други  отличителни характеристики на Лауфен зимни гуми можем да посочим малко по-твърдите странични стени за по-голяма издръжливост, добрата производителност, както и високия товарен индекс.

 

Летни гуми Лауфен

 

Летните модели Лауфен гуми са разработени и проектирани да осигуряват отлично сцепление както мокри, така и на сухи настилки.

 

По-голямата част от моделите за летните месеци на бранда са с асиметричен дизайн на протектора. 

 

За да гарантират отличното управление и сцепление, от Лауфен използват Multi - Tread Radius технология, която ограничава износването на протектора и намалява значително  риска от хидропланинг.

 

Сред другите характеристики, които си струва да споменем са добрата икономия на гориво, ниските нива на шум и дълготрайността на летните гуми Лауфен.

 

Всесезонни гуми Лауфен

 

All Season моделите на марката са със симетричен дизайн на протектора, което значително намалява предпоставките за аквапланинг, без значение нали настилката е суха, мокра или заледена. 

 

Освен специално разработения протектор, гумите се произвеждат и от висококачествена каучукова смес, която  осигурява отлично сцепление при всякакви метеорологични и пътни условия.

 

Всесезонните гуми Лауфен предлагат комфорт при шофиране, ниски нива на шум и осигуряват отлично управление и контрол. Това ги прави много добър избор за потребители, които живеят в райони, в които температурите през лятото и зимата са умерени.

Lauffen

Предимства на гумите Лауфен

 

Ползите от покупката на комплект Laufenn гуми не са никак малко, включително:

  • Отлична комбинация между цена и качество;
  • Добро сцепление с пътната настилка и висока производителност;
  • Комфорт при шофиране;
  • Бързо ускорение и отлична динамика;
  • Къс спирачен път;
  • Издръжливост и устойчивост на износване.

 

Към предимствата на гумите на корейския производител можем да добавим и добрата икономия на гориво, разнообразието от модели с различен скоростен индекс и не на последно място, прецизността на производството на всяка една гума, която от Лауфен предлагат на пазара.

 

Ценови диапазон

Моделите на гуми Лауфен се предлагат на цени, които варират както според вида на превозното средство,  така и според размера, вида и сезонността на гумите (летни, зимни или всесезонни).

 

Поради тази причина нашият съвет е, ако искате да закупите и оборудвате вашия автомобил с Лауфен гуми да се обърнете към консултантите на Гуми Диана.  

 

Нашите експертите ще ви съдействат както при избора на подходящ модел от гамата гуми на корейския бранд, така и ще ви предоставят информация за наличност, срок и дни на доставка и цена на артикула.

 

Защо да изберете гуми Лауфен от Центрове за гуми Диана?

 

Като най-големия доставчик на автомобилни, товарни, моторни и селскостопански гуми за страната, ние непрекъснато разширяваме продуктовата си гама и можем да ви предложим богат асортимент от модели, размери и марки гуми от премиум, среден и бюджетен клас.

 

В този ред на мисли, в нашия online магазин ще откриете и наличност от модели всесезонни, зимни и летни гуми от популярни размери гуми Лауфен.

 

Ако се затруднявате да направите правилния избор на подходящите гуми за вашия автомобил, нашите консултанти са на линия, за да ви предоставят помощта, от която имате нужда.

 

Доверявайки се на Центрове за гуми Диана, можете да сте напълно спокойни и уверени, че купувате гуми с доказан произход, с гаранция и от високо качество. 


 

На изплащане
Payments
Плащане
Leasing