Запиши час
Diana Tirestore
Онлайн магазин за гуми на леки, лекотоварни, 4х4 и товарни автомобили.
Сортиране
Показване

Гуми Petlas

Когато стане дума за висококачествени гуми, Petlas е марка, която предизвиква все по-голям интерес сред потребителите не само у нас, но и по света.

 

Компанията предлага широка гама от гуми за всякакъв вид превозни средства и ако ви предстои покупка на комплект гуми, няма да сгрешите, ако разгледате продуктите, които предлага.

 

Гуми Петлас - история на компанията

 

Петлас е турска компания за производство на широка гама гуми - автомобилни, за джипове и SUV, за лекотоварни и тежкотоварни камиони, за селскостопанска техника и други.

 

Компанията е създадена през 1976 година и към момента е една от най-големите в Турция, а продуктите ѝ се изнасят в повече от 100 страни по света.

 

Производствените мощности на Петлас гуми са разположени на площ от над 2 милиона квадратни метра, а в производството на автомобилни гуми са заети повече от 2500 души.

 

Компанията е сертифицирана по системата за управление на качеството ISO 9001 и системата за управление на околната среда ISO 14001, както и по ISO 16949 и ISO 27001.

 

През 1997 година Petlas гуми е приватизирана, а през 2005 година е закупена от ABDÜLKADİR ÖZCAN ANONİM ŞİRKETİ - най-голямата турска компания за производство на гуми.

 

Приобщаването на гуми Петлас към семейството на ABDÜLKADİR позволи на компанията значително да разшири гамата си от размери и видове гуми.

Petlas

Видове гуми Петлас - характеристики и предимства

 

От самото си създаване през 1976 година до днес, сред основните приоритети на турския производител са качеството, безопасността и достъпната цена на гумите, които предлагат.

 

Днес, в заводите на Petlas гуми се произвеждат както всички размери летни, зимни и всесезонни гуми, така и разнообразна от размери гуми за кросоувъри, SUV, офроуд гуми A/T, както и широка гама от гуми за селскостопанска техника.

 

Характеристики на всесезонни Петлас гуми

 

Всесезонните модели гуми Petlas се радват на много голяма популярност през последните години и това не е никак случайно.

 

All Season гумите на турския производител предлагат отлично сцепление на всякаква пътна настилка, къс спирачен път и отличен контрол при завой.

 

Освен това са със специален дизайн на протектора, който намалява рисковете от аквапланинг и са произведени от уникална каучукова смес, която намалява нивото на шум и подобрява комфорта при шофиране.

 

Характеристики на зимни гуми Petlas

 

Зимните гуми Петлас са създадени за безопасно шофиране през зимата, включително при сняг, суграшица, киша, дъжд и по суха настилка.

 

Моделите за зимните месеци на бранда, сред които и зимни гуми Petlas Snowmaster w651 са високопроизводителни, разполагат с компютърно проектирани блокове на протектора за миниминизиране на нивото и шум и увеличаване комфорта на шофиране.

 

Освен това, зимните гуми Петлас са с превъзходни възможности за бързо и ефективно спиране, предлагат отлично сцепление и осигуряват оптимално управление на автомобила при завой.

 

Характеристики на летни гуми Petlas

 

Опциите за лятото на Петлас са проектирани да осигурят отлично сцепление на сухо и мокро. Летните гуми на бранда са високопроизводителни, с ниски нива на шум и предлагат стабилност и отлично управление при завой. 

 

Моделите са подходящи както за стандартни автомобили, така и за високопроизводителни спортни машини, водачите на които търсят летни гуми от високо качество на достъпна цена.

Petlas

Ценови диапазон

 

Ценовият диапазон, в който се предлагат автомобилни гуми Petlas зависят както от типа и сезонността на гумата, така и от вида превозно средство, за което са предназначени.

 

Ако се интересувате от покупка на гуми Петлас, можете да се свържете с нашите консултанти.

 

Те ще ви информират както за предлаганите от Центрове за гуми Диана модели, размери и видове летни, зимни и всесезонни гуми на турския производител, така и за цената, на която ги предлагаме.

 

Защо да изберете автомобилни гуми Петлас?

 

Моделите гуми, които турският производител разработва и предлага са с много високо качество и отговарят на всички критерии за безопасност. Освен, че са качествени, гумите Петлас се предлагат на достъпна цена и с гаранция в зависимост от типа гума.

 

И накрая, но не и на последно място, производителят предлага изключително широка гама гуми както за автомобили, джипове и SUV, така и за лекотоварни автомобили, камиони и дори за селскостопанска техника. 

 

А това означава, че можете да откриете гумите, които са необходими за вашето превозно средство сред богатия асортимент, предлаган от Petlas гуми.

 

Защо да изберете гуми Петлас от Центрове за гуми Диана?

 

В нашите центрове, както и в нашия онлайн магазин гуми Диана ще откриете Petlas гуми за вашия лек автомобил, джип или лекотоварен автомобил на достъпна цена.

 

Всички продукти на турския производител са с високо качество, придружени са от гаранция и са на много достъпна цена.

 

При покупка на гуми от нашия онлайн магазин, ние ги доставяме във възможно най-кратки срокове, без значение в коя точка на страната се намирате.
 

На изплащане
Payments
Плащане
Leasing