Запиши час
Diana Tirestore
Онлайн магазин за гуми на леки, лекотоварни, 4х4 и товарни автомобили.
Сортиране
Показване

Гуми Дипломат

Търсите нови гуми с отлично съотношение между качество и цена? Тогава ви предлагаме да разгледате моделите полски гуми Diplomat, които от гуми Диана предлагаме.

 

Гуми Дипломат - история на марката

 

Дипломат са марка гуми на полската компания Debica. Самата компания от 1995 година е част от голямото семейство на един от водещите производители на гуми Goodyear. Това е много голямо предимство, тъй като при производството на гуми Diplomat полския производител се възползва от технологии, предоставени му директно от Goodyear.

 

Марката предлага гуми за леки автомобили, SUV, 4х4 джипове, бусове и мотори от бюджетен клас, които съчетават иновативни технологии и производство на европейско и световно ниво, което прави Дипломат гуми изключително търсени не само на нашия, но и на международния пазар.

Diplomat

Видове гуми Дипломат - характеристики и предимства

 

Гумите Дипломат са много добър вариант за всеки, който търси конкурентно представяне, отлично сцепление и управление на автомобила, но не иска да иска да плаща високата цена, на която се предлагат гумите от премиум клас.

 

Що се отнася до видовете гуми Дипломат, то полския производител предлага както летни и всесезонни, така и зимни гуми. Моделите на бранда се отличават с висока производителност, много ниски нива на шум и добро сцепление. И разбира се, ниска цена.

 

Летни гуми Дипломат

 

Сред основните предимства на моделите летни гуми на бранда е перфектният баланс между производителност, управление и комфорт при шофиране, които предлагат.

 

Летните серии и модели Diplomat гуми гарантират добро представяне при високи температури, като осигуряват безопасност и надеждност на пътя.

 

При повечето си летни модели от полската компания се придържат към симетрична шарка на протектора, което гарантира както стабилност на суха настилка, така и по-къс спирачен път и добро сцепление на мокро.

 

Зимни гуми Дипломат

 

Дипломат зимни гуми са оборудвани с ламели и оптимизирана шарка на протектора, проектирана да осигури отлично сцепление върху сняг, заледени повърхности и мокра настилка. Произвеждат се от специални каучукови съединения с висок процент на силиций, подходящи за зимни условия.

 

Всички модели зимни гуми Diplomat достигат идеалната работна температура за кратко време и разполагат с маркировка 3PMSF и M+S. Освен това са с удължен живот на протектора, с ниско съпротивление при търкаляне и предлагат тихо и комфортно возене.

 

Всесезонни гуми Дипломат

 

Всесезонните модели и серии на гумите с полски произход са проектирани да предлагат добро представяне както през лятото, така и през зимата. Отличават се със специален протектор, който им позволява да гарантират стабилност, надеждност и добро сцепление при всякакви пътни условия.

Diplomat

Ценови диапазон

 

Гуми Дипломат цените, на които се предлагат се формират от редица фактори, сред които:

  • Тип;
  • Сезонност;
  • Вид превозно средство.

 

Ако обмисляте да оборудвате и вашето превозно средство с Дипломат зимни, летни или всесезонни гуми, можете да се обърнете към консултантите на Гуми Диана.

 

Те ще ви запознаят както със сериите, размерите и моделите гуми на полския производител, които предлагаме, така и ще ви дадат информация за ценовия диапазон на гуми Дипломат.

 

Защо да изберете гуми Diplomat?

 

Дипломат са гуми използват авангардни технологии, предоставени им директно от Goodyear, което гарантира тяхното високо качество. От другата страна полския производител поддържа бюджетни цени за своите продукти,  което  прави гумите на бранда много добра алтернатива на по-скъпите гуми от по-висок клас.

 

Това са гуми, които предлагат много добро сцепление, икономия на гориво, ниски нива на шум, висока производителност и сравнително голяма дълготрайност. Освен това можете да ги откриете в широка гама от модели и размери, така че лесно ще откриете подходящия за вашия автомобил размер.

 

Защо да изберете гуми Дипломат от Центрове за гуми Диана?

 

Като водещ доставчик на гуми за страната ни, при нас можете да откриете богат асортимент от всесезонни, летни и зимни гуми Дипломат на цени без конкуренция.

 

Ние непрекъснато разширяваме нашия продуктов каталог и можем да ви предложим размера и модела гуми, от които имате нужда точно в този момент.

 

Избирайки всесезонни, зимни или летни модели гуми Дипломат за леки автомобили, джипове и бусове от нашите центрове в страната или от онлайн магазина ни, можете да сте напълно сигурни, че купувате гуми с високо качество на едни от най-добрите цени.


Ние сме и сред малкото магазини, които може да предложат както голяма наличност от гуми за леки автомобили, джипове и бусове от популярни марки, така и професионална консултация и бърза доставка до един работни дни, без значение в кой регион на страната се намирате.

На изплащане
Payments
Плащане
Leasing