Онлайн магазин за гуми на леки, лекотоварни, 4х4 и товарни автомобили.

ДРУГИ УСЛУГИ

 

Машинно изправяне на джанти


В Центрове за гуми „ДИАНА“ извършваме ръчно и машинно изправяне на алуминиеви и стоманени джанти с нарушена цялост в следствие на преминаване през пътна неравност, удар в бордюр или друго обстоятелство.
 
За изпълнението на качествено изправяне и възвръщане на джантата към идеална кръгла форма, разполагаме с машина Atek Konig- световен лидер в производството на техника за изправяне на алуминиеви и стоманени джанти- 10“-24“. Ротационният струг е с ергономичен дизайн, за да елиминира неравности и драскотини по джантата.
Шофирането с изкривена джанта, дори и при съвсем леко и незабележимо на пръв поглед изкривяване може да причини дисбаланс, ред други проблеми и съответно несигурност на пътя.
 

Регулиране ходова частРегулирането на ходовата част е от изключително важно значение за равномерното износване на гумите. Ние препоръчваме реглаж на преден и заден мост при закупуването на комплект нови гуми, което е гаранция за правилната експлоатация на гумите ви, както и за стабилността на автомобила. Четирите колела на автомобила трябва да се в оптимален контакт с пътната настилка. По този начин гумите се износват по-бавно и автомобилът е по-стабилен при шофиране и неравности по пътя. При качествен реглаж автомобилът стои стабилен на пътя и спазва права траектория без никакви отклонения в дадена посока.
 

Вулканизация


При сериозна повреда на цялостта на гумата един от вариантите за нейното възстановяване е качествената вулканизация.
При по-леки наранявания, най-добрият вариант е залепването с лепенки, някои от които също се подлагат на топлинна обработка преди залепване върху гумата. За залепване на външни автомобилни, тежкотоварни, селскостопански и индустриални гуми на превозни средства в Центрове за гуми ДИАНА разполагаме с широка гама от консумативи за ремонт на гуми с марка Рема Тип Топ – Германия.
 

Регенерат на тежкотоварни гуми по технология на Bandag и Kraiburg


Регенератът на гумите спестява средства и удължава живота на. Ние от Центове за гуми ДИАНА можем да се похвалим с внедряването на иновативен и значително подобрен производствен процес за регенериране (възстановяване) на тежкотоварни гуми. Иновативността на производствения процес се състои в това, че се осъществява гумомонтаж/демонтаж с минимално триене чрез дисков манипулатор, гумомонтаж без прилагане на монтажна паста - предвид минималните сили на триене,  пълно автоматизиране, компютъризиран контрол и гарантирано качество на нанасянето на шприц без отделяне на значителни количества емисии в атмосферата.
Екипът ни от добре обучени специалисти гарантира качествения регенерат на тежкотоварни гуми.

На пътя, гумите на BANDAG се равняват на най-добрите нови гуми като надежност, безопасност и добро представяне.
С протекторите на KRAIBURG клиентът получава „изпитана безопасност“.
 
На изплащане
Плащане