Запиши час
Diana Tirestore
Онлайн магазин за гуми на леки, лекотоварни, 4х4 и товарни автомобили.

Новини

​Гумите Triangle вече в Европа

​Гумите Triangle вече в Европа


07.06.2017 г.
Гумите „Triangle“ вече в Европа
 
 
Основани през 1976г. гумите „Triangle“ бързо се превръщат в един от водещите производители в Китай и по света. Съчетанието от ръст на китайския пазар и глобализацията в областта на автомобилното производство, довеждат до бързото израстване на компанията и налагането й на пазара.
 
Компанията е направила няколко значителни инвестиции в  развитието на капацитета и възможностите си да работи по целия свят, като разполага със съоръжения за производство на гуми за леки автомобили, SUV, 4х4, тежкотоварни автомобили и индустриални гуми. „Triangle“ има намерението да инвестира в развитие на пазарното си присъствие.
 
Важно събитие в историята на компанията е излизането й на Шанхайската стокова борса през месец септември 2016г. Благодарение на успешното предлагане на нейните акции, „Triangle“ разполага с финансовите възможности да разширява бизнеса си и да се превърне в реална световна сила на пазара за гуми.
 
Компанията от Уейхай-Шандонг поде инициатива за глобализиране на пазара с цел завоюване на нови позиции сред световните производители на гуми и увеличаване на пазарния си дял на най-стратегическите пазари.
 
Офиса на компанията за европейските й сделки е разположен в гр. Милано, Италия. Той обслужва всички европейски държави, което е огромно предизвикателство пред новосформирания ни екип за Европа.
 
Главният мениджър на компанията за Европа е Корадо Моглиа, който е ветеран  с 25-годишен опит в областта на продажбите на гуми, придобит в Bridgestone, Marangoni и Giti. Последния заеман от него пост е на изпълнителен директор на Giti за латинска Америка и Европа.
Г-н Моглиа вече стартира сформирането на екипа за Европа, като посочи Анджело Джинаджели за маркетинг директор, г-н Мирко Спиниела за директор за бизнес развитието е Европа и г-н Джон Руди – OTR мениджър за Европа.
 
Анджело Джинаджели има 17-годишен опит в сферата, като е заемал различни управленски позиции в Pirelli и Giti.
Мирко Спиниела е заемал поста на директор бизнес развитие е Cooper Tire Европа и има огромен опит в продажбите и маркетинга на Marangoni group.
Джон Руди започва кариерата си в Bridgestone през 1990г., а от 2005г. работи като дистрибутор на Triangle в Ирландия, като се присъединява към Triangle през 2012г.
 
Нашата цел е ръст на продажбите и приходите, развитие на нов маркетингов подход, налагане на европейския пазар.  
 
Корадо Моглиа, генерален мениджър за Европа, заяви:
 
„ За нас е чест да представляваме толкова амбициозна компания. Убедени сме, че европейския ни екип ще се справи с предизвикателствата на пазара с помощта на преобразуваната ни продуктова гама, инвестициите ни в маркетинг и нашата нова иновационна стратегия. Екипът на Triangle Tyre Европа ще мотивира потребителите като се налага на съответните пазари и заема нови пазарни ниши. Предизвикателството пред екипа ни е да се наложим на пазара в Европа. Имаме амбициозни планове и ще ги реализираме чрез екипа ни от доказани професионалисти, огромна отдаденост и желание за работа.“
На изплащане
Payments
Плащане
Leasing