Запиши час
Онлайн магазин за гуми на леки, лекотоварни, 4х4 и товарни автомобили.

Новини

Michelin агро гуми

Michelin агро гуми


12.05.2021 г.
Експертите от групата Michelin помагат на всички земеделски специалисти, имащи нужда от селскостопански гуми, за повече от век. Michelin посвещава целия си опит, умения и иновации на зачитането и защитата на почвата. Селскостопански гуми Michelin ви помагат да оптимизирате оперативните си разходи, особено чрез икономия на гориво, и да подобрите добивите на вашите култури, като същевременно намалите компресията и уплътняването на почвата.

Разнообразието от дейности в селскостопанския свят, от гуми за трактор до гуми за пръскачка, изисква от нас да отговорим на предизвикателствата от всички аспекти, от независимия земеделски производител до поликултури или животновъдни дейности, от земеделски кооперации до агропромишленост или от производство на зърнени култури до земеделски компании.

Michelin се стреми да ви предложи най-доброто решение: правилната селскостопанска гума с подходящ размер и технологии като гума с ниско налягане. Тези решения допринасят трайно за оптимизирането на ефективността на мобилността, експлоатационния живот, сцеплението и комфорта на всички ваши селскостопански машини (гуми за трактор, косачки, комбайн и др).

Каквито и да са машините, с които работите, трактор, ремарке, комбайн,пръскачка, ремарке или машини за прибиране на реколтата, обработка или поддръжка, възползвайте се от пълната и специализирана гама от селскостопански гуми на Michelin group. Предлагаме ви богат избор от селскостопански гуми, за оборудване на вашия парк, като 540/65R28,650/ 65R38, 650/65R42,600/65R28, 710/70R42.
Фирма „Диана“ООД предлага пълната гама от агро гуми на Michelin:  
  • CROSSGRIP
  • MACHXBIB  
  • XM28;
  • AXIOBIB 2;
  • AGRIBIB 2;
  • ROADBIB;
  • EVOBIB;
  • CEREXBIB 2
Нашите представители и практически съвети на Michelin,ви предлагат персонализирана услуга с качество. Каним ви да се възползвате от нашата широка мрежа от центрове за гуми в цялата страна. И по този начин да спечелите спокойствие.
0886 200 255 – за град София и западна България
0886 200 240 – за градове Варна, Добрич, Шумен, Бургас
0887 045 639 – за градове Русе, Плевен
 
Нека заедно да се справим с предизвикателствата на устойчивото и отговорно земеделие!
На изплащане
Плащане