Запиши час
Онлайн магазин за гуми на леки, лекотоварни, 4х4 и товарни автомобили.

Новини

Диана ООД е партньор на VREDESTEIN


04.02.2014 г.
Vredestein Banden BV е холандско-индийски производител на гуми за леки и товарни автомобили, трактори и велосипеди. Компанията е независима от други големи производители на гуми. Фирменият слоган е  "Проектирани, за да Ви осигурят максимална защита".

Vredestein е придобит от руската компания Amtel през април 2005 г., превръщайки се в част от група Amtel-Vredestein, която е обявена в несъстоятелност през април 2009 г.  Vredenstein Banden BV е придобита през май от индийски производител Apollo Tyres Ltd.

Компанията сега се нарича Apollo Vredestein BV и основната фабрика е в Enschede, Холандия, докато други продукти като селскостопански гуми и велосипедни гуми сe произвеждат в чужбина (Индия, Тайланд, Индонезия).

Компанията е известена с тясното си сътрудничество със световно известното италианско дизайнерско студио Giugiaro Design, което отговаря за дизайна на протектора и страничната стена на гумите Vredestein Ultra High Performance, т.е летни и зимни гуми с високи характеристики.

Джорджето и неговият син и наследник - Фабрицио Джуджаро са имали огромно влияние както върху марката Vredestein така върху продуктите Vredestein. Понастоящем и двете страни се възползват от предимствата на този уникален съюз. Марката Vredestein, отчасти благодарение на връзката си с Джуджаро, се превърна в европейска премиум марка, с акцент на безопасността и дизайна като най-важни характеристики.
На изплащане
Плащане