Запиши час
Онлайн магазин за гуми на леки, лекотоварни, 4х4 и товарни автомобили.

Новини

Bridgestone’s Turanza T005

Bridgestone’s Turanza T005


08.03.2018 г.
Bridgestone Turanza T005 е изборът на Audi за новия A7 Sportback

Bridgestone’s Turanza T005
 
Audi избра премиум “touring” гумата Turanza T005 за новия автомобил Audi A7 Sportback. Гумата, маркирана с AO (Audi Original), съчетава висококачествена смес от силициев двуокис, включваща разработения от Bridgestone полимер NanoPro-Tech™, с дизайн на протектора, осигуряващ отлично сцепление при мокра настилка, като същевременно увеличава максимално живота на гумата и горивната ефективност.
 
Шофьорите на новото купе с четири врати Audi A7 Sportback ще разполагат с пълната гама от 17"-21" гуми Turanza T005. С оборудването от Bridgestone, новият стил и динамичните линии на Gran Turismo се отразяват в едно спортно шофиране, даващо на водача пълен контрол. Гумите осигуряват отлично управление и реакция, като същевременно поддържат безкомпромисното сцепление при всякакви условия.
 
Освен това, Bridgestone е включила и своята технология B-Silent™ в гумите Turanza с размери от 19" до 21", за да се сведе до минимум шумът в купето на автомобила при всички пътни настилки и значително да се увеличи комфорта за водача. Чрез интегрирането на елемент от полиуретанова пяна с отворена клетка, приложен към вътрешната повърхност на гумата, тази технология работи директно за понижаване резонанса на въздуха, породен от въздушните вибрации. Това допринася за значително намаляване на шума в купето в сравнение с обикновените гуми, без да се прави компромис с производителността и динамиката на гумата.
 
Кристоф Де Валроже, вицепрезидент Original Equipment, Bridgestone Europe, коментира сътрудничеството: "С Turanza T005 Bridgestone продължава да демонстрира иновативен подход към технологията на гумите и безопасността при шофиране. Turanza T005 позволява на шофьорите да продължат да пътуват и да имат контрол над автомобила независимо от условията на шофиране. Като надежден партньор на Audi, ние сме особено горди, че Turanza T005 e изборът на Audi за новият A7.”
 
Bridgestone, най-голямата компания производител на гуми и каучукови изделия в света [1], е предпочитан партньор за производителя на автомобили Audi. През последната година Bridgestone оборудва с гуми около 300,000 автомобила от 11 модела на Audi, включително моделите A3, A8, Q2 и Q7. Специфичната AO маркировка върху гумата гарантира перфектно съответствие с новото превозно средство и гарантира, че е разработена и оценена съвместно от инженерите на Bridgestone и Audi.За Bridgestone Europe
Bridgestone Europe, със седалище в Белгия, е ключово регионално подразделение на базираната в Токио Bridgestone Corporation – най-големият производител на гуми и каучукови изделия в света. Bridgestone Europe работи в над 60 държави и има над 18 200 служители. В региона разполага с 14 фабрики за гуми и каучукови изделия, голям научно-изследователски и развоен център и тестова писта. Гумите от висок клас на Bridgestone Europe се предлагат на глобално ниво.

[1] Based on 2016 tyre sales. Source: Tire Business 2017 – Global Tire Company Rankings
На изплащане
Плащане