Запиши час
Онлайн магазин за гуми на леки, лекотоварни, 4х4 и товарни автомобили.

Новини

епидемиологични мерки за ограничаване разпространението на вируса COVID-19


16.03.2020 г.
Уважаеми Клиенти и Партньори,

Във връзка с обявеното извънредно положение в страната на 13.03.2020г. и предприетите епидемиологични мерки за ограничаване разпространението на вируса COVID-19, ви информираме, че Центрове за гуми „Диана“ ООД работят с

Работно време
от понеделник до петък 8:30-17:30 часа 
събота от 9:00 ч. до 17:00 ч.  за гр. София и Пловдив. 
събота от 9:00 ч. до 15:00 ч.  за гр. Бургас, Варна, Плевен, Русе и Ст. Загора. при строго спазване на санитарно - хигиенните изисквания.

Фирма Диана ООД е запознала и инструктирала  своите служители с конкретните препоръки на Министерство на здравеопазването и Световната здравна организация.

Препоръките на експертите периодично се припомнят и се акцентира към тяхното спазване, както и за следене на актуалната информация, която властите оповестяват.

Конкретните мерки, които вече предприехме, са:значително е повишена и е подсигурено  необходимите количества препарати за хигиена на магазините и работните помещения. 
осигурени са дезинфектанти, ръкавици  и маски на служителите;
в магазините се допускат не повече от двама клиенти едновременно с препоръчителна дистанция от 2,00-3,00 метра при изчакване;
забранен е достъпът до гумодемонтажните помещения;.
Уведомяваме всички наши клиенти, че могат да правят поръчки на онлайн магазина diana-ltd.com, които  ще бъдат доставяни с куриер при спазване на мерките за ограничаване на разпространението на вируса COVID-19.


Екипът на Центрове за гуми Диана апелира към всички свои клиенти  за необходимото разбиране и търпение към служителите, които правят всичко възможно, за да обслужват бързо и ефективно.


Благодарим ви!
На изплащане
Плащане