Запиши час
Онлайн магазин за гуми на леки, лекотоварни, 4х4 и товарни автомобили.

Новини

Защо да инвестираме в качествена услуга за гумите на автомобила?

Защо да инвестираме в качествена услуга за гумите на автомобила?


25.08.2021 г.
Повярвайте, ние отлично разбираме колебанията ви, особено днес, когато икономическата обстановка не е най-добрата.


Но истината е, че избирайки центрове за гуми, в които се предлагат качествени услуги всъщност вие не само инвестирате в сигурността и безопасността си, но спестявате и немалко пари.


Инвестицията в качествена услуга се изплаща многократноДоверявайки се на някой от водещите центрове за гуми получавате не само бързо и качествено обслужване, но можете да се възползвате от редица услуги.

В подобни центрове всички услуги по ремонта и поддръжката на гумите се извършват в отлично оборудвани сервизни центрове, които разполагат с машини най-ново поколение и инструментариум от най-висок клас.

Служителите задължително са преминали през редица квалификационни курсове и което е по-важно - обичат работата си и я вършат с много желание и отговорно.

Избирайки услугите, предлагани в Центрове за гуми като Диана можете да бъдете напълно спокойни, гумите ви не само ще бъдат демонтирани и монтирани качествено, но и балансирани с абсолютна прецизност, геометрията на колелата - подравнена, дълбочината на протекторите измерена, а налягането на гумите проверено.

И това не е всичко. При желание от ваша страна, при сезонната смяна на гумите от центровете могат да се погрижат за съхранението на гумите, които в момента не ползвате, като им осигурят “стая” в хотела си за гуми.

Там гумите ви ще бъдат съхранявани правилно, при подходящата температура и без достъп до пряка слънчева светлина. Така когато дойде за следващата смяна няма да се притеснявате дали “обувките” на автомобила ви не са пострадали при съхранението. Просто отивате на място в сервиза, оттам освобождават вашите гуми и направо ги монтират на колата.


Не е за подценяване и факта, че водещите центрове, предлагащи разнообразни качествени услуги по поддръжката и ремонта на гуми разполагат и с широка гама модели и размери автомобилни гуми от популярни марки. А това ви спестява много време в търсене на модела и марката гуми, които искате да закупите за автомобила си.

Можете просто да влезете в някой от центровете и след по-малко от час не само да сте горд собственик на комплект чисто нови гуми, но и още същия ден те да бъдат поставени на автомобила ви.

Да, цената може и да е малко по-висока от тази в супермаркета или кварталния магазин за авточасти, но ще сте напълно сигурни в качеството на гумите, които купувате.


А ако следите редовно намаленията и отстъпките, които правят повечето големи центрове за гуми и направите покупката преди началото на новия сезон, можете да се възползвате и от доста големи отстъпки. Което на практика означава, че можете да обуете автомобила си с висок клас гуми на много прилични цени.
 

И все пак, защо да изберете качеството пред ценатаВярно е, че решението е изцяло ваше, но нека си представим за миг какви могат да бъдат  последиците от некачествената услуга. За съжаление често ниската цена на предлаганата услуга да върви ръка за ръка с ниското качество на извършването ѝ.

Така например, не са редки случаите, в които шофьори, взели решението да спестят малко пари при сезонната смяна на гумите да се оплакват, че при смяната гумите не само не са били балансирани, но и геометрията на колелата им е била изкривена.  

А това е изключително опасно, тъй като никога не се знае кога превозното средство може да се отклони в страни и да причини ПТП. И това не е всичко.

Ако гумите не са правилно монтирани, това оказва влияние и върху протектора, който не само се износва много по-бързо, но и което е още по-лошото - неравномерно.

Не са редки и случаите, в които след смяна и баланс на гумите, още с излизането си от сервиза шофьори споделят, че долавят шум и усещат как волана им вибрира.

А това както знаете са индикации, че гумите не са добре балансирани, което не само нарушава комфорта при шофиране, но и дебалансираните гуми могат да причинят и доста проблеми.
 

Как да разберете дали един сервиз за гуми предлага качествени услуги?Отделете от времето си и потърсете повече информация. Разпитайте близки, колеги и приятели за качеството на услугите на сервизите, които те посещават.

Потърсете информация и в Интернет. Ще откриете немалко мнения и коментари за качеството на услугите, предлагани  различни центрове за гуми по форуми, Фейсбук страници и групи.

Разгледайте уебсайтовете поне на няколко сервиза и се запознайте с услугите, които предлагат. Не се доверявайте много на сервизи, които нямат уеб сайтове или които предлагат услугите си на много ниски цени.

 
Имате ли възможност посетете лично сервиза, на който сте се спрели, за да добиете по-ясна представа както с какво оборудване разполагат, така и какви точно са услугите, които предлагат.  Докато сте в сервиза огледайте помещенията, вижте как работят служителите и се вслушайте в инстинкта си. 


 


 
На изплащане
Плащане