Запиши час
Онлайн магазин за гуми на леки, лекотоварни, 4х4 и товарни автомобили.

Тежкотоварни гуми 445/45R19.5

Гумите с размер 445/45R19.5 са разработени специално за тежкотоварни превозни средства. 

Проектирани с иновативни материали и предлагащи голяма здравина, дълготрайност и много висока товароносимост, гумите с този размер са предпочитани и заради отличните им спецификации.


Характеристики на тежкотоварни гуми 445 45r19.5


Широчина от 445 мм: Този размер са с голяма ширина, което осигурява по-голяма контактна площ на гумата с пътната настилка.

А това от своя страна подобрява устойчивостта на гумата и сцеплението при различни условия на пътя.

Съотношението височина и ширина от 45%: 445 45r19.5 са с висок профил, което гарантира по-голяма гъвкавост стабилност на гумата.
 
Освен това, това съотношение между ширина и височина гарантира много по-голямо удобство и комфорт при шофиране и спомага за намаляването на вибрациите.

Диаметър на джантата от 19.5 инча: Джантите с тези размери са предназначени да могат да издържат без проблеми тежестта на тежкотоварните превозни средства и осигуряват стабилност и надеждност на гумите при натоварване.
 

Предимства, които отличават 445/45R19.5 от останалите размери тежкотоварни гуми


Гумите с размер 445/45R19.5 са предназначени основно за оборудване на тежкотоварни превозни средства, строителни машини, ремаркета и селскостопански машини, които изискват висока товароносимост и устойчивост на износване.

В зависимост от модела са приложими както за магистрален, така и за регионален транспорт.

Потребителите предпочитат 445/45R19.5 поради няколко основни причини.
 

Товароносимост

Гумите с този размер имат висока товароносимост, което ги прави подходящи за превоз на много тежки товари. 

Тоест, те могат без проблем да поемат значително натоварване, без това да компрометира производителността и сцеплението им.
 

Устойчивост на износване

Тежкотоварните гуми с размер 445/45R19.5 са проектирани с висококачествени материали и конструкция, които им позволяват да издържат на интензивна експлоатация и да се справят с износването.

Това ги прави икономичен избор за превозвачите, тъй като гумите издържат по-дълго време преди да се наложи да бъдат сменени.
 

Сцепление

Широкият профил и специалната гумена смес на тези гуми осигуряват отлично сцепление с пътната повърхност.

Това е изключително важно за тежкотоварните превозни средства, които често превозват тежки товари и се движат при различни пътни условия и настилки.
 

Удобство и безопасност

Високият профил на гумите 445 45r19.5, както вече споменахме  осигурява по-добро плаване и по-голяма гъвкавост, което гарантира добър комфорт, отлична износоустойчивост и по-висока безопасност на пътя. 

Тези предимства правят гумите с размер 445/45R19.5 популярен избор сред превозвачите, които се нуждаят от надеждни и издръжливи гуми за своите тежкотоварни превозни средства.


Какви марки предлагаме с този размер и за кой сезон са предназначени?

В нашия online магазин Гуми Диана, както и във физическите ни магазини в страната ще откриете богат асортимент от популярни марки тежкотоварни гуми  445/45R19.5.

Сред които:
 
 • Bison
 • Linglong
 • Apollo
 • Goodride
 • Westlake
 • Kumho
 • Firestone
 • Triangle
 • Dayton
 • Bridgestone
 • Uniroyal
 • Austone и много други

Предлаганите от Гуми Диана модели и марки гуми за тежкотоварни превозни средства с размер 445 45r19.5 са с маркировка 3PMSF и M+S и са подходящи за употреба през цялата година.
 

В какъв ценови диапазон предлагаме този размер гуми?

Моделите тежкотоварни гуми с този размер са от различни марки и от различни класове, поради което е невъзможно да посочим конкретен ценови диапазон.

В случай, че имате нужда от гуми 445/45R19.5, можете да влезете на страниците на нашия магазин и да разгледате моделите, марките и цените, на които ги предлагаме.

Ако имате въпроси, ние сме на ваше разположение, за да ви помогнем да направите възможно най-подходящия избор на тежкотоварни гуми за вашето транспортно средство.
 
На изплащане
Плащане