Запиши час
Онлайн магазин за гуми на леки, лекотоварни, 4х4 и товарни автомобили.

Тежкотоварни гуми 435/50R19.5

Гуми с размер 435/50R19.5 са предназначени за оборудване на тежкотоварни камиони, ремаркета и други транспортни машини за превоз на тежки товари на средни и дълги разстояния.


Спецификации и характеристики на гуми 435/50r19.5

Този размер гуми имат няколко основни предимства, които ги отличават от останалите видове тежкотоварни гуми и ги правят подходящи за определени приложения.


Голяма носеща способност и висока товароносимост

435/50R19.5 са специално проектирани да носят тежки товари и да се справят с много голямо натоварване.

Това позволява на гумата да остане стабилна на пътя и да осигури стабилен и безопасен превоз на тежки товари, без значение от пътните условия и пътната настилка, по която се движи.


Сигурност и отличен контрол на управлението

Тежкотоварните гуми 435/50R19.5 предлагат отлично сцепление с пътната настилка и добър контрол на управлението, което допринася за по-голямата сигурност и безопасността по време на шофиране.

Освен това, този размер гуми за камион и ремарке са със специално проектиран грайфер на протектора и осигуряват отлично сцепление както на мокри и сухи асфалтови пътища, така и при шофиране по неравни терени.
 

Повишена ефективност на горивото

Голяма част от моделите гуми 435/50r19.5 са разработени с цел да намалят съпротивлението на теглото и да осигурят по-добра икономия на гориво.

Това е изключително полезно за превозвачи, които търсят гуми от високо качество, които да им позволят да намалят разходите за гориво и отделянето въглеродните емисии.


Издръжливост и дълъг експлоатационен живот

Гумите с размер 435/50R19.5 се произвеждат от смеси и материали с високо качество и имат здрава конструкция, което ги прави много издръжливи и устойчиви на износване.


Подходящи за различни условия

Размерът на гумите е много подходящ да бъдат използвани както при превоз на товари в градски условия и по магистрали, така и по труднопроходими терени.

Това ги прави универсални и много предпочитани от превозваческите фирми, чиято сфера на дейност е да извършват разнообразни видове превози.


Марки гуми с размер 435/50R19.5, които ще откриете в нашия магазин?


Като един от утвърдените центрове и лидер сред доставчиците на гуми в страната, от Гуми Диана се стремим да поддържаме разнообразен асортимент на артикули, включително и на тежкотоварни гуми с размер 435/50R19.5.

За нас е важно всеки един клиент, който се нуждае от гуми, с които да оборудва своя камион или ремарке да може да открие гумите, които да отговорят на неговите нужди като качество, характеристики, клас и марка.

Затова ние предлагаме тежкотоварни гуми с размер 435/50R19.5 от доказали се и утвърдени марки.


Сред които:
 
 • Triangle
 • Austone
 • Bridgestone
 • Bison
 • Linglong
 • Kumho
 • Goodride
 • Apollo
 • Dayton
 • Westlake
 • Firestone
 • Uniroyal и други


За кое време на годината за подходящи?

Маркировките M+S и 3PMSF, които са отпечатани на страничната стена на гумата удостоверяват, че моделите и марките тежкотоварни гуми с размери 435/50r19.5, които предлагаме са  подходящи за употреба целогодишно.


На какви цени се предлагат?

Всеки един модел и всяка една марка гуми, която от Гуми Диана предлагаме има своите специфики, предназначение и клас. Това е и причината, поради която не можем с точност да определим ценовия диапазон на гумите.

За да откриете информация за цената на конкретен модел и марка гума за ремарке или камион с размер 435/50r19.5, можете да влезете на нашите страници или да ни се обадите на телефон: 0700 20 950.
 
На изплащане
Плащане