Онлайн магазин за гуми на леки, лекотоварни, 4х4 и товарни автомобили.

Тежкотоварни гуми 315/60R22.5

Гумите с размер 315/60R22.5 са разработени да гарантират безпроблемна работа в тежки условия.
 
Предназначени са за оборудване на тежкотоварни камиони, пътнически транспорт и превозни средства със специално предназначение и осигуряват безпроблемно, сигурно и плавно возене.
 

Отличителни характеристики на гуми с размер 315/60R22.5


Гумите с този размер са проектирани да отговарят на взискателните нужди на търговските и тежкотоварните превозни средства, осигурявайки превъзходна производителност, голяма издръжливост, отлично сцепление и безопасност дори при най-трудните условия.

Тяхното отлично представяне се дължи в много голяма степен на отличните им технически характеристики.


Голяма стабилност

Тежкотоварните гуми 315/60r22.5 са проектирани да осигурят отлична стабилност на пътя и добър контрол на управлението, дори при шофиране при по-високи скорости или при превоз на извънредно тежки товари.


Отлично сцепление

Благодарение на ширината си от 315 мм, този размер гуми гарантират отлично сцепление върху различни повърхности, включително мокри и хлъзгави пътища, чакъл и черни пътища.


Голяма товароносимост

За разлика от гумите за леки и лекотоварни автомобили, гумите за пренос на тежките товари като R22.5 са специално разработени да издържат на много големи натоварвания.


Нисък коефициент на търкаляне

Една от характеристиките, която отличава тежкотоварните  гуми с размери 315/60R22.5 е изключително ниският им коефициент на търкаляне.

Той се постига благодарение както на сместа на протектора, така и на неговите специфични шарки и надлъжни канали подсилени множество ламели.


Устойчивост на механични повреди

Тежкотоварните гуми 315/60R22.5 са създадени да бъдат много по-издръжливи от обикновените гуми и разполагат с подсилени странични стени, което гарантира отлична устойчивост на механични повреди.


Разсейване на топлината

Гумите с този диаметър и размер са проектирани да издържат на високата топлина, която се генерира от работата при тежки условия и големи натоварвания.

Те се произвеждат от специално разработени каучукови смеси, които помагат за разсейването на топлината и предпазват гумата от прегряване.


Какви марки гуми с този размер предлагаме от Гуми Диана?


Като един от най-уважаваните и утвърдени магазини и най-голям вносител на гуми в страната, ние можем да предложим на нашите клиенти изключително широка гама както от гуми за стандартни автомобили, така и гуми, предназначени за тежки условия на работа  от водещи марки.

На страниците на нашия online магазин ще откриете тежкотоварни гуми 315/60R22.5 от среден, бюджетен и висок клас от популярни брандове.

Сред марките, които предлагаме са:
 
 • Austone
 • Bison
 • Goodride
 • Dayton
 • Triangle
 • Bridgestone
 • Linglong
 • Apollo
 • Westlake
 • Firestone
 • Uniroyal
 • Kumho и други


За кой сезон са най-подходящи?


Моделите, класа и марките тежкотоварни гуми 315/60r22.5, които от магазин Диана предлагаме са предназначени за употреба през всички сезони от годината.

Моделите, които предлагаме са с маркировки 3PMSF и M+S, което е гаранция, че могат да се използват за работа както през лятото, така и при по-сурови и зимни условия.


В какъв ценови диапазон са предлаганите от нашия магазин гуми?


Както споменахме, в онлайн магазин Гуми Диана предлагаме тежкотоварни гуми с размери 315/60R22.5 от различни класове и марки.

Поради това няма как да посочим конкретна цена на гума или диапазон, в който цените на гумите варират.
 
На изплащане
Плащане