Онлайн магазин за гуми на леки, лекотоварни, 4х4 и товарни автомобили.

Тежкотоварни гуми 295/80R22.5

Гумите с размер 295/80R22.5 имат много широко приложение в оборудването на камиони, трактори и автобуси, които пътуват на дълги разстояния.

Ако търсите гуми с този размер и държите на качеството, надеждността и достъпната цена, предлагаме ви да разгледате офертите, които ще откриете на страниците на нашия онлайн магазин Гуми Диана.


Основни характеристики на размер гуми 295/80r22.5


Има причина, поради която с този размер гуми за тежкотоварна техника е оборудван екипажът на голяма част от автобусните и тежкотоварните паркове в страната.

И тя се крие както в отличните характеристики на гумите 295/80r22.5, така и на техните много добри параметри.

Гумите са с ширина от 295 мм и осигуряват стабилност на пътя, комфорт на водача и гарантират пълен контрол на управлението.

Профилът от 80% от своя страна показва, че това са гуми, които могат да се справят отлично на пътя, без значение дали се шофира на сухо или мокро.

Конструкцията на гумите с този размер е радиална, а това както знаете гарантира по-дълъг живот и по-бавно и равномерно износване на протектора.

Диаметърът на вътрешната част на гумата, или иначе казано на джантата, от 22.5 инча пък позволява с този размер гуми да се оборудват и не малко модели трактори и транспортни камиони.


Предимства на тежкотоварните гуми 295/80r22.5


Монтаж на различни оси

В зависимост от спецификациите си, гумите с този размер могат да се монтират както на управляващите, така на задвижващите оси.

Единственото, което трябва да сторите преди покупката, е да се уверите, че купувате модел, предназначен за монтаж на осите, за които търсите гуми.

А ако не искате да губите от времето си в търсене, можете просто да се спрете на гуми с размер 295/80r22.5, които могат да се монтират на всички оси.


Отлично сцепление както на сухо, така и на мокро

Този размер гуми се произвеждат от висококачествени специални смеси, благодарение на които са с голяма дълготрайност и издръжливост.

Освен това  са с протектори с дълбоки канали и асиметрични шарки, което им осигурява както отлично сцепление при шофиране при различни метеорологични условия, така и по-къс спирачен път.


По-ниски нива на шум и ниско съпротивление на търкаляне

Гумите за тежкотоварни превозни средства са така проектирани, че да предлагат възможно най-ниското ниво на шум, прилично съпротивление на търкаляне и съответно по-малки разходи за гориво (по-добра горивна ефективност).


Какви марки тежкотоварни гуми с този размер предлагаме от Гуми Диана?


Като един от лидерите по продажба на гуми, ние може да се отличим с предложения за гуми с размер 295/80R22.5 от популярни марки на цена, която да ви допадне. Тези размери са подходящи за автобуси, камиони и друга тежка техника.

При нас ще откриете наличност от гуми от следните водещи брандове:
 • Westlake
 • Goodride
 • Linglong
 • Dayton
 • Bison
 • Kumho
 • Firestone
 • Michelin
 • Triangle
 • Uniroyal
 • Apollo
 • Bridgestone и много други


За кой сезон са подходящи?

Гумите, които предлагаме, са подходящи за употреба през всички сезони от годината.


Какъв е ценовият им диапазон, в който ги предлагаме?

Цената на тежкотоварните гуми 295 80R22.5 зависи както от марката (производител), така и от класа (бюджетен среден клас или премиум) и от спецификациите им. Тя може да варира от ниска до висока и да е подходяща за всеки един бюджет.

Поради това няма как да посочим една-единствена цена, на която ги предлагаме.
На изплащане
Плащане