Онлайн магазин за гуми на леки, лекотоварни, 4х4 и товарни автомобили.

Тежкотоварни гуми 215/75R17.5

Тежкотоварните гуми са неразделна част от оборудването на камиони, селскостопански машини и ремаркета.

Благодарение на тях, тежките транспортни средства могат да пренасят товари с голямо тегло и да преминават безопасно и без проблеми през всякакви терени.

За разлика от автомобилните гуми обаче, тежкотоварните се различават не само като предназначението си според типа превозно средство, но и по вида на монтажа на оста.

Затова е добре да се прави разлика между гумите, предназначени за монтаж на управляващите оси, тежкотоварните гуми за монтаж на задвижващите оси, и универсалните гуми, които могат да се монтират както на задвижващите и управляващите, така и на осите на ремаркета.

Ако и вие си търсите качествени гуми за своя камион, ремарке, трактор или друг вид тежкотоварна машина, препоръчваме ви да разгледате нашите предложения за гуми с размер 215/75r17.5.


Характеристики на тежкотоварни гуми 215/75R17.5


Гумите с този размер са едни от най-предпочитаните за оборудване на тежкотоварни превозни средства.

Предназначени са за монтаж на всички позиции и са отличен избор за монтаж на ремаркета, самосвали, търговски камиони и други.

Тежкотоварните гуми 215/75r17.5 се отличават с двойни стоманени колани, които подобряват устойчивостта на пробиване и повишават стабилността при теглене на превозното средство.

Освен това са с увеличена ширина на протектора за увеличаване на пробега, с подсилени странични стени за по-голяма устойчивост на пробиване или абразия и осигуряват гладко и стабилно шофиране.

Специалната смес от силициев диоксид, от която се произвеждат, намалява прегряването, подобрява и предпазва гумите от неравномерно износване.

Не е за подценяване и фактът, че гумите с размер 215/75r17.5 са с дизайн на протектора, който осигурява отлично сцепление на сухи и мокри пътища.

По-дълбоките канали и шарки на протектора освен това осигуряват и  надежден контрол на управление, без значение дали тежкотоварното превозно средство ще се движи по магистрала или по неравен терен извън пътя.


Какви марки с този размер предлагаме в нашия онлайн магазин Гуми Диана?


На страниците на нашия магазин предлагаме богат асортимент от всички типове, модели, марки и размери тежкотоварни гуми.

Ние разбираме всички свои клиенти, които държат на високото качество, дълготрайността и надеждността на тежкотоварните гуми, с които оборудват своите превозни средства. За да задоволим техните изисквания, ние предлагаме гуми 215/75r17.5 от популярни водещи брандове.


Примери за такива брандове са:
 • Dayton
 • Bison
 • Kumho
 • Linglong
 • Dunlop
 • Goodride
 • Michelin
 • Apollo
 • Continental
 • Triangle
 • Westlake
 • Uniroyal
 • Firestone
 • Bridgestone и много други


За кой сезон са подходящи и какъв е обхватът им?


Тежкотоварните гуми 215/75r17.5, които предлагаме, са подходящи за употреба през цялата година.

Всички модели с този размер имат маркировка M+S и 3PMSF, така че спокойно могат да бъдат използвани и при минусови температури.

Що се отнася до техния обхват, в зависимост от модела и индекса на натоварване 215/75r17.5, могат да бъдат както с регионален, така и с национален обхват.


Какъв е ценовият диапазон, в които можете да ги откриете в нашия магазин?


Цената на гуми с този размер варира в широк диапазон. Тя зависи до много голяма степен от класа на гумите (бюджетен, премиум или среден клас) и от производителя и технологиите, които са били използвани при производството на тежкотоварните гуми.
На изплащане
Плащане