Запиши час
Онлайн магазин за гуми на леки, лекотоварни, 4х4 и товарни автомобили.

Тежкотоварни гуми 13R22.5

Гумите с размер 13R22.5 са специално проектирани за тежкотоварни превозни средства като камиони, автобуси и ремаркета.

Този размер е все по-често предпочитан от превозвачите, тъй като е с отлични технически характеристики и предлага някой предимства пред останалите размери тежкотоварни гуми.


Отличителни характеристики на тежкотоварни гуми 13r22.5

Висока товароносимост

Гумите с размер 13R22.5 са изключително издръжливи и могат да поемат без проблем големи и тежки товари.

А това ги прави много подходящи за транспортни средства, които редовно пренасят тежки и обемни товари до регионални обекти или до обекти извън страната.

Отлично сцепление

Този размер гуми са със специално проектирани протектори, които осигуряват добро сцепление на мокри и сухи пътища.

Профилът на грайфера им може да варира в зависимост от производителя и предназначението на гумата (пътна, за черни и труднопроходими пътища, магистрална), но винаги е съобразен с предназначението ѝ и гарантира отлично сцепление с пътната настилка.
 

Висока износоустойчивост

13r22.5 са проектирани да бъдат устойчиви, здрави и да издържат на интензивна употреба и дълги разстояния. 

Тоест, могат да гарантират дълъг срок на експлоатация, преди да се наложи тяхната замяна.


Стабилност и управляемост

Тъй като са проектирани за монтаж на големи и тежки превозни средства, гумите с този размер са разработени да могат да осигурят изключителна стабилност и добра управляемост дори при и при високо натоварване.


Подсилена устойчивост

За да осигурят още по-голяма стабилност и за да повишат безопасността, по-голяма част от производителите при производството си включват специални технологии за подобряване на устойчивостта на гумите срещу пробиване и наранявания.

А това помага изключително много за предотвратяване на непредвидени инциденти по пътя.


Какви марки с размер 13R22.5 предлагаме в магазин Гуми Диана?

За да удовлетворим желанията и изискванията на нашите клиенти, от Центрове за гуми Диана се стараем да предлагаме богата и разнообразна гама от популярни марки тежкотоварни гуми.

За нас е важно марките, които предлагаме да са утвърдени, с отлична репутация и да предлагат гуми с много високо качество на приемлива цена.

В нашия online магазин Гуми Диана можем да ви предложим гуми за тежкотоварни транспортни средства с размер 13r22.5 на следните брандове.


Те са:
 
 • Firestone
 • Westlake
 • Kumho
 • Uniroyal
 • Bison
 • Triangle
 • Bridgestone
 • Linglong
 • Austone
 • Dayton
 • Apollo
 • Goodride и много други


Гумите, които предлагаме за кои годишни сезони са предназначени?

Всички модели и марки гуми за тежкотоварни превозни средства, които предлагаме могат да се използват целогодишно и при различни пътни настилки.

Моделите с този размер, които можете да откриете при нас са с маркировка M+S и 3PMSF, което означава, че могат да се справят отлично дори и минусови температури.


На какви цени ще ги откриете при нас?

Ценовият диапазон на гумите е доста широк, тъй като цените варират в зависимост както от марката и класа на тежкотоварната гума, така и от позицията и специфичното ѝ предназначение.

За да разберете дали моделът с размер 13r22.5, на който сте се спрели отговаря на бюджета, който сте определили за покупката, информация за цената можете да получите като разгледате предложенията в магазина на Гуми Диана.

Професионална помощ и детайлна информация можете да получите и ако свържете с нас, като ни изпратите запитване по e - mail или ни се обадите на телефон: 0700 20 950.
 
На изплащане
Плащане