Запиши час
Diana Tirestore
Онлайн магазин за гуми на леки, лекотоварни, 4х4 и товарни автомобили.

Новини

Смяна на гуми на място: Кога може да ви се наложи?

Смяна на гуми на място: Кога може да ви се наложи?


10.10.2022 г.
Различните сценарии, в които може да ви се наложи да се свържете с мобилен сервиз за гуми, са много. Често тази услуга може да бъде вашият спасителен пояс.

 

6 причини да изберете смяна на гуми на място.

  


При спукана гума на пътя


Смяна на гума се налага най-често, когато тя се спука. Да, често срещано явление по българските пътища. Причината е в многото дупки, някои от тях с големи размери, които понякога не можете да избегнете.
 При дъжд пък трудно можете да се ориентирате каква е дълбочината на дупките на пътя, което може да изиграе лоша шега не само на гумите, но и на ходовата част на колата ви.
 

В случай че сте в отдалечен район от града или просто сте на непознато място, намирането на сервиз за гуми може да е трудна задача. Тук на помощ идва мобилният сервиз. С едно обаждане на мобилен сервиз за гуми, при вас ще дойде професионален техник, който бързо ще смени спуканата гума.


При сезонна смяна на гуми

Рутинна част от поддръжката на автомобилите в България е смяна на гумите според сезона. Опитните шофьори са много добре запознати с опасността от шофиране с летни гуми през зимата. Шофирането със зимни гуми през лятото също не е препоръчително.
 
За да осигурят максимална безопасност за себе си и близките си, както и оптимална производителност, шофьорите сменят гумите на автомобила си.
 
Ако не искате да чакате някоя от километричните опашки през тези периоди, можете повикате екип за смяна на гуми на адрес. Така ще спестите не само усилия, но и време. 

 

Смяна на гуми на място: Кога може да ви се наложи?


Когато не можете да се справите добре колкото професионалист

Дори и да обичате да правите всичко сами, ще има един болт, който няма да можете да развиете с подръчните средства. Възможно е и да нямате инструменти за монтаж и демонтаж, както и всички необходими тежести за баланс.
 
Това е моментът, в който ви трябва професионалист, който има нужните инструменти и най-вече - опит. Специалистите от Гуми Диана ще дойдат в удобно за вас време и място и ще сменят гумите ви без да повредят вашия автомобил.
 


При прекалено натоварено ежедневие

Съвременният живот може да бъде невероятно забързан, с натоварени графици и ограничено свободно време. Намирането на свободен час, за да посетите центъра за смяна на гуми може да бъде истинско предизвикателство.
 
Услугите за смяна на гуми на място са от огромна полза за заетите хора. И въпреки че Гуми Диана работи и в събота, защо да отнемате от времето с любимите си хора, като специалистите ни могат да дойдат при вас? 

 

За удобството на по-възрастните

Знаем колко много хора предпочитат да сменят гумите си сами, особено когато разполагат с пространството за това. Но това е физически натоварваща и предизвикателна работа, особено за възрастните хора.
 
Услугите за смяна на гуми на адрес предлагат решение, което гарантира безопасността и удобството на по-възрастните шофьори. Така те могат да сменят гумите си, без да се натоварват физически и то изцяло професионално.
 

 

Като решение за бизнеса

Този вид услуги не са подходящи само за личните автомобили, но и изцяло отговарят на нуждите на бизнеса. Ако ръководите автокъща, изисква се редовна поддръжка на гумите на автомобилите.
 
Със сигурност да закарате всеки един автомобил до центъра за смяна на гуми ще отнеме много време. В такива случаи най-практичното решение е да се обадите на мобилен сервиз за смяна на гуми.
 
Услугите за ремонт на гуми или смяна на място свеждат до минимум времето за изчакване и няма да прекъснат процеса ви на работа.


Смяна на гуми на място: Кога може да ви се наложи?
 

Защо да изберете Гуми Диана?


Като специалисти по гумите вече повече от 30 години, от Гуми Диана предлагаме висококачествено обслужване и над 10 000 размера гуми, подходящи за различните превозни средства.
 
Можете да разгледате разнообразието им в нашия сайт. Посочените цени в сайта са за един брой гума.
 
Стремим се да сме от полза на своите клиенти, улеснявайки монтирането на гумите с технологии от последно поколение. 
 
За тази цел разполагаме с високотехнологично оборудване:

 
  • Машина за монтаж и демонтаж на гуми Corghi A2025TI;
  • Автоматизирана машина Corghi A2025TI за монтаж и демонтаж.
  • Машина за баланс на гумите Corghi EM9580;
 
В сайта ни можете лесно да запишете час, за да посетите някой от центровете ни и да избегнете дългите опашки.
 
От гуми Диана предлагаме и мобилен сервиз за смяна на гуми, който обслужва клиентите ни от град София. Ако и вие живеете в столицата и искате да дойдем при вас на място, това е телефонът, на който можете да ни откриете:  0700 20 950.
 
Работим от понеделник до петък от 8:30 до 17:30 ч., както и в събота от 9:00 до 17:00 ч.

 
 
 
 
На изплащане
Payments
Плащане
Leasing