Запиши час
Онлайн магазин за гуми на леки, лекотоварни, 4х4 и товарни автомобили.

Новини

Промоция ERA GOOD YEAR

Промоция ERA GOOD YEAR


28.09.2016 г.
В сила от 26 септември, имаме удоволствието да Ви уведомим относно началото на новата промоционална кампания „Ера Гудиър – Есенна промоция”.  Кампанията е ориентирана към тежкотоварни автомобилни автопаркове, които през периода 26 септември - 30 ноември 2016 г.  закупят промоционалните размери - гамата на 22.5” от марките Гудиър, Дънлоп, Фулда или Сава. 
 
Кампанията се провежда онлайн, на сайта на Ера Гудиър, с адрес: http://bulgaria.eragoodyear.eu 
 
За начало, Вие трябва да се регистрирате на сайта http://bulgaria.eragoodyear.eu и да попълните формата за участие в кампанията. След регистрацията ще получите имейл, съдържащ ПОТРЕБИТЕЛСКО ИМЕ и ПАРОЛА за достъп до кампанията, записване на покупките и проследяване на натрупаните суми. Моля, обърнете внимание, че информация за закупените промоционални гуми може и трябва да бъде предоставяна единствено от Участника / Регистрирания автопарк.
 
Всяка гума Гудиър или Дънлоп на 22.5“ ще носи 15 Евро, а всяка гума Фулда или Сава 22.5“ – 10 Евро. Сумите, които ще съответстват на регистрираните покупки представляват депозит по Подаръчна карта (предплатена международна дебитна карта Visa Electron), която ще получите в края на промоцията.

Крайният срок за регистриране на покупки на http://bulgaria.eragoodyear.eu/ е 05 декември 2016 г. След тази дата, опцията за добавяне на покупки ще бъде деактивирана.
 
Оставаме на разположение за всякаква допълнителна информация по отношение на кампанията Ера Гудиър и Ви пожелаваме успех!
 
С искрени поздрави,
"Диана"ООД
На изплащане
Плащане