Запиши час
Онлайн магазин за гуми на леки, лекотоварни, 4х4 и товарни автомобили.

Новини

Porsche Cayenne с първокласния модел гуми Dueler H/P Sport

Porsche Cayenne с първокласния модел гуми Dueler H/P Sport


18.10.2017 г.
Bridgestone ще оборудва новия Porsche Cayenne с първокласния модел гуми Dueler H/P Sport
Новата разработка отбелязва връщането на оригиналното оборудване (ОЕ) от Bridgestone за Porsche  
 
·                    Два размера на Dueler H/P ще бъдат монтирани на новия Porsche Cayenne
·                    Dueler H/P Sport са изцяло проектирани и разработени в Европейския технически център на Bridgestone
·                    Различните размери гуми предлагат подобрена стабилност и динамика при шофиране
Bridgestone е избран от Porsche да бъде доставчикът на гуми за третото поколение Porsche Cayenne. Dueler H/P Sport, който е предназначен за колела от 19[1] и 20[2] инча, е разработен изцяло в Европейския технически център на Bridgestone в Рим. Гумите ще бъдат произведени в завода на Bridgestone в Познан, Полша.
Това е забележително завръщане за Bridgestone, като оригинален дистрибутор за Porsche. Новият Porsche Cayenne надгражда над 15 години успех, като новият модел вече е преминал сложна и предизвикателна серия от тестове. Макар, че това е SUV, той се отличава като типичен спортен автомобил с новите гуми от смесен размер, които сега са за джанти от най-малко 19 инча. Различните размери гуми подобряват стабилността и динамиката при шофиране в завои. Оригиналните гуми на Bridgestone ще бъде маркирани с N0 на страничната стена.
Кристоф Де Валроже, вицепрезидент Original Equipment, Bridgestone Europe заяви: "Ние сме много горди, че сме избрани за дистрибутор за този емблематичен автомобил. Завършването на това развитие за един от най-взискателните автомобилни производители в света за нас е голямо признание. Това е фантастична илюстрация на качеството на нашите продукти, нашето лидерство в технологиите за гуми и силата на партньорството ни с Porsche.”
 
Информация за медиите:
Daniela Martinez, Manager, PR & Communication
Bridgestone Europe, South Region
[email protected]
+39 346 67 49 627
 
Светлозар Карабельов, Communications Expert
APRA Porter Novelli Balkans Communication Group
[email protected]
+359 895 770 760
 
 
За Bridgestone Europe
Bridgestone Europe, със седалище в Белгия, е ключово регионално подразделение на базираната в Токио Bridgestone Corporation – най-големият производител на гуми и каучукови изделия в света. Bridgestone Europe работи в над 60 държави и има над 18 200 служители. В региона разполага с 14 фабрики за гуми и каучукови изделия, голям научно-изследователски и развоен център и тестова писта. Гумите от висок клас на Bridgestone Europe се предлагат на глобално ниво.
 
За повече информация относно Bridgestone Europe можете да посетите: www.bridgestone.eu, www.bridgestonenewsroom.eu или да ни намерете във Facebook и Twitter.
 

[1] Предни 255/55 ZR19 и задни 275/50 ZR19
[2] Предни 275/45 ZR20 и задни 305/40 ZR20


На изплащане
Плащане