Запиши час
Diana Tirestore
Онлайн магазин за гуми на леки, лекотоварни, 4х4 и товарни автомобили.

Новини

P ZERO™ E. ГУМА НА ГОДИНАТА 2023

P ZERO™ E. ГУМА НА ГОДИНАТА 2023


26.01.2024 г.
Журито на Automobile Awards, съставено от 20 автомобилни експерти, похвали технологичните иновации на Pirelli P Zero E.
P Zero E се състезаваше с три други високопроизводителни гуми за „Гума на годината – награда Point S“ на Automobile Awards 2023. Състезателите бяха: Bridgestone, Goodyear и Nokian.


Какво прави P Zero E толкова изключителен?

 
Представете си спортна гума, която съчетава иновация, издръжливост и изключителна производителност. P Zero E е първата ултрависокопроизводителна (UHP) гума на пазара, която съдържа над 55% материали от естествени и рециклирани източници. Следователно повече от половината от тази гума се счита за екологична, демонстрирайки, че производителността и устойчивостта могат да съществуват хармонично.


Революционни технологии, които променят играта

 
Pirelli P Zero E не е просто гума, това е усъвършенствано изживяване при шофиране. Отличаваща се с технологията Pirelli ELECT™, всяка гума в гамата гордо показва марката Elect™ отстрани, подчертавайки всички иновации, специално проектирани за превозни средства, задвижвани от батерии. С все повече и повече електрически превозни средства, присъстващи по нашите пътища, Pirelli гарантира, че новите му продукти отговарят на уникалните изисквания на този нов тип превозно средство.
Но това не е всичко! Pirelli P Zero E също въвежда технологията RunForward™, истинска революция по отношение на безопасността и практичността. В случай на спукване, вместо да отбиете встрани от пътя, ще можете да продължите пътуването си с максимална скорост от 80 км/ч в продължение на 40 километра, дори при нулево налягане! Спокойствието в движение никога не е било толкова достъпно.
 
Екологичен ангажимент: повече от обикновена гума

 
С P Zero E, Pirelli се ангажира с екологичен подход, като въведе изцяло ново лого, ясна маркировка, показваща, че гумата съдържа най-малко 50% материали от биологични и/или рециклирани източници. Този подход е сертифициран от Bureau Veritas, световен лидер в съответствието и сертифицирането.
На изплащане
Payments
Плащане
Leasing