Онлайн магазин за гуми на леки, лекотоварни, 4х4 и товарни автомобили.

Новини

FIRESTONE със своето мото "ДА ШОФИРАШ СВОБОДНО"

FIRESTONE със своето мото "ДА ШОФИРАШ СВОБОДНО"

09.03.2015 г.
Firestone е основана в Америка през 1900 г., от Харви Файърстоун.
Основана с основните си цели – успех като експерт, при изпълнението и обслужването.
От 1988 г. част от водеща компания за гуми и каучук в света - Bridgestone Group,
добавяйки към към философията на основателя, японските
инженерни и технологични възможности марката се доразвива.
General Tire празнува „100 години приключения“

General Tire празнува „100 години приключения“

23.02.2015 г.
Богатата на традиции американска марка гуми General Tire отбелязва своя вековен юбилей. Произхода на марката може да бъде проследен до Акрон, щата Охайо, където Уилиам Ф. О`нийл и неговия партньор Уинфред Е. Фоус раждат идеята за производство на по-висок клас гуми.  По това време са съществували повече от 300 компании производители на гуми в САЩ. Но за разлика от техните конкуренти от самото начало двамата партньори влагат тяхната вяра във високото качество и първоначално се фокусират към пазара на камиони. Именно в тази област те стават пионери в големите пневматични гуми наречени General Jumbo. В миналото камионите използвали плътни гуми и пневматичната гума била иновация, която скоро се популяризира. Екип от цялата страна от лоялни, компетентни и независими дилъри помага на марката много бързо да пожъне успех. Иновациите на General Tire навлизат също и на автомобилния пазар. В средата на 20-те години на миналия век, например, компанията пуска на пазара балонни Jumbo гуми за автомобили. Те изискват много по-ниско налягане и осигуряват далеч по-комфортно возене от конвенционалните гуми. General Tire бързо разширява гамата си, която скоро включва гуми с по-висок пробег, устойчиви на спукване - Dual Balloon.
"Диана"ООД започва внос на гуми MENTOR.

"Диана"ООД започва внос на гуми MENTOR.

04.02.2015 г.
Mentor Tyrs - линия на гуми, произвеждани от  Cooper Tire & Rubber Company. Cooper Tire & Rubber Company, в допълнение към марката наставник, има много други клонове, дъщерни и съвместни предприятия, като притежава производствени мощности на три континента.
Краят на мита за стареенето на гумите

Краят на мита за стареенето на гумите

05.01.2015 г.
Един продукт с много богато техническо съдържание, прост на вид, но със сложни компоненти. Продукт, който трябва да устои на екстремните условия, за да осигури вашата безопасност на пътя. Продукт, който се нуждае от известно внимание от ваша страна, за да запази своята ефективност. Продукт, който, като всеки друг продукт, има срок на експлоатация. Колкото по-дълъг е този срок на експлоатация, толкова по-добре за вас. Срокът на експлоатация зависи от няколко фактора. Освен характерните качества на продукта, условията на използване, скоростта, натоварването и климата също оказват влияние. Нивото на налягане в гумите при монтирането им в автомобилите, както и условията за съхранение, когато се очаква сезонната смяна при търговците на гуми, също влияят върху срока на експлоатация. Накратко, използването и условията на поддръжка оказват най-голямо въздействие върху стареенето на гумите.
SportContact 6

SportContact 6

19.12.2014 г.
Contintenal анонсира нова лятна гуми SportContact 6.
Ling Long - спонсор на европейската футболна лига

Ling Long - спонсор на европейската футболна лига

21.10.2014 г.
През Октомври 2014 Linglong Tire успешно спонсорира някои от клубовете в европейската футболна лига.
инглонг подписа с десет клуба от FA Premier League, мачовете от А дивизия на лигата от четири страни, а именно Испания, Италия, Франция и Германия. Те ще си сътрудничат по отношение на рекламата на всички стадиони, където ще се играят мачовете.
На изплащане
Плащане