Магазин за гуми

Онлайн магазин за гуми на леки, лекотоварни, 4х4 и товарни гуми.
Промоции

Новини

WinterContactTM TS 850 P

WinterContactTM TS 850 P

08.10.2014 г.
Екстремно представяне по време на зимния сезон
WinterContactTM TS 850 P – Разработен за средно големи и луксозни автомобили и SUV.
ContiWinterContact TS 850

ContiWinterContact TS 850

07.10.2014 г.
В октомврийското издание на италианското списание Quattroruote беше публикуван тазгодишния тест на зимни гуми.
Тестваният размер беше 225/45R17 91H, тестови автомобил Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo TwinAir.

Кампания за клиентите на ПОАД "ЦКБ-СИЛА" АД

07.10.2014 г.
Фирма "Диана"ООД предоставя 35% отстъпка за клиентите на ПОАД "ЦКБ-СИЛА" АД, при закупуване на нови леки, лекотоварни и 4х4 гуми. И 20% отстъпка от услугите по подмяна на гуми, и изправяне на джанти.
Завод за рециклиране на употребявани гуми

Завод за рециклиране на употребявани гуми

01.10.2014 г.
Излезли от употреба гуми се рециклират в завод в Стара Загора
"Диана" и"Медина мед"   инвестираха 5 млн. лв. в новото предприятие

Най-големите вносители на автомобилни гуми в България  -  "Диана" и "Медина мед" , откриха в Стара Загора завод за рециклиране на излезли от употреба автомобилни гуми - "Екомедиана рисайклинг". В изграждането му собствениците са инвестирали 5 млн. лв. Чрез рециклиране от гумите се произвеждат няколко суровини  – гумен гранулат, метал и текстил, за които вече са осигурени пазари.
Изцяло нова зимна гума Blizzak LM001

Изцяло нова зимна гума Blizzak LM001

30.09.2014 г.
Със сигурност зимите не са това, което бяха преди!
Ето защо Bridgestone също не произвежда зимни гуми, както са произвеждали преди. Изцяло новата гума Blizzak LM001 обединява най-новите постижения в технологиите за протектора и материалите, за да осигури безопасността и ефективността, необходими в днешните все по-разнообразни и непредвидими условия. Така, че да можете уверено да тръгнете на път във всякакви зимни условия: от слънчево време до заснежени условия и всички междинни условия.
Новият Michelin Alpin 5

Новият Michelin Alpin 5

29.09.2014 г.
НОВ ДИЗАЙН НА ПРОТЕКТОРА

За по-добро сцепление върху сняг
• Увеличен брой блокове на протектора (+12%**),повече грайфери (+16%**) и повишен коефициент на порестост (+17%**)
За по-голяма* устойчивост на аквапланинг
• Нова ориентация на страничните канали.За по-голяма прецизност при управление
• Самоблокиращи се блокове на протектора благодарение на 3D грайфери
Официално връчване на дипломите от проведеното обучение в Диана ООД

Официално връчване на дипломите от проведеното обучение в Диана ООД

04.08.2014 г.
Официално връчване на дипломите от проведеното обучение в Диана ООД
 
 
На 31 юли 2014 г. „Диана“ ООД приключи професионалното обучение и обучението по ключови компетентности на 15-те безработни младежи до 29-годишна възраст, регистрирани в ДБТ. Обучението се извърши по проект „Създаване на заетост за младежи и оборудване на нови работни места в Диана ООД”. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз.
Приключване на обучението по ключови компетентности в Диана ООД

Приключване на обучението по ключови компетентности в Диана ООД

31.07.2014 г.
Приключване на обучението по ключови компетентности в Диана ООД
 
 
На 31 юли 2014 г. „Диана“ ООД приключи обучението по ключови компетентности на 15-те безработни младежи до 29-годишна възраст, регистрирани в ДБТ. Обучението се извърши по проект „Създаване на заетост за младежи и оборудване на нови работни места в Диана ООД”. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз.

Начало на обучението по ключови компетентности в Диана ООД

24.07.2014 г.
Начало на обучението по ключови компетентности в Диана ООД
 
 
На 24 юли 2014 г. „Диана“ ООД започна предоставяне на обучение по ключови компетентности чрез избрана обучителна организация на 15 безработни младежи до 29-годишна възраст, регистрирани в ДБТ. Обучението ще се извърши по проект „Създаване на заетост за младежи и оборудване на нови работни места в Диана ООД”. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз.

Приключване на професионалното обучение в Диана ООД

23.07.2014 г.
Приключване на професионалното обучение в Диана ООД
 
 
На 21.07.2014 г. приключи професионалното обучение на 13 от общо 15-те лица, включени в проект BG051PO001-1.1.13-0264 „Създаване на заетост за младежи и оборудване на нови работни места в Диана ООД”, по схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG051PO001-1.1.13 – „Ново работно място”. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз. Проведените обучения по професия „Продавач-консултант“ и по част от професия „Техник по транспортна техника“ бяха в пълно съответствие с приетите учебни планове и програми, методически правила и изисквания за провеждане на учебния процес, ДОИ, рамкова програма „Е“ на МОН, ЗПОО и други нормативни актове в сферата на професионалното обучение. Всички финализирани модули завършваха с полагането на междинен тест по съответната дисциплина.