Запиши час
Онлайн магазин за гуми на леки, лекотоварни, 4х4 и товарни автомобили.

Новини

На 02.06.2023 г. “ДИАНА” ООД подписа АДБФП по Програмата за икономическа трансформация


14.06.2023 г.


На 02.06.2023 г. “ДИАНА” ООД подписа АДБФП по Програмата за икономическа трансформация от Националния план за възстановяване и устойчивост, съфинансиран от Европейския съюз чрез СледващоПоколениеЕС (NextGenerationEU) № BG-RRP-3.005-2557-C01 „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия “.
 
Обща цел на проекта: Ускоряване на прехода към цифровизация на икономиката чрез предоставяне на безвъзмездни средства за внедряване на информационни и комуникационни технологии и решения, осигуряващи повишаване нивото на дигитализация на “ДИАНА” ООД. Основната цел на проектното предложение води до постигане на целта на процедура BG-RRP-3.005 „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия“.
 
Очакваният ефект е улесняване на достъпа на предприятията до услуги и решения за внедряване на съвременни цифрови технологии, за последващо преминаване към по-високите нива на цифрова трансформация на компанията
Обща стойност: 20 000.00 лв., от които 20 000.00 лв. европейско съфинансиране.
 
Очакваните резултати от подкрепата по проекта са:
-  увеличение на клиентската база на дружеството;
- подкрепа в изграждането на доверие както в компанията, така и в предлаганите продукти и услуги;
- увеличение на нетните приходи от продажби;
- подобряване на финансовия резултат на “ДИАНА” ООД.
 
 
АДБФП 72 Kb свали
На изплащане
Плащане