Запиши час
Diana Tirestore
Онлайн магазин за гуми на леки, лекотоварни, 4х4 и товарни автомобили.

Новини

Ling Long - спонсор на европейската футболна лига

Ling Long - спонсор на европейската футболна лига


21.10.2014 г.
 
 
Линглонг е спонсор на европейската футболна лига
 
            През Октомври 2014 Linglong Tire успешно спонсорира някои от клубовете в европейската футболна лига. Линглонг подписа с десет клуба от FA Premier League, мачовете от А дивизия на лигата от четири страни, а именно Испания, Италия, Франция и Германия. Те ще си сътрудничат по отношение на рекламата на всички стадиони, където ще се играят мачовете.
         Като лидер в индустрията с гуми в Китай, гумите на Линглонг се продават в повече от 180 държави, в региони като Европа, Средния Изток, Америка, Африка и Азия. Linglong Tire също е и доставчик за оригинално вграждане за някои световноизвестни производители на автомобили.
         Линглонг постоянно работи върху високия имидж на марката чрез различни рекламни методи и постигна голям прогрес, особено по отношение на маркетинга в спортовете. Линглонг създаде и подкрепя първия изцяло женски състезателен отбор - Linglong Beauty Racing Team. Линглонг спонсорира няколко големи международни отбора като австралийския футболен отбор Бризбейн, българския отбор по алпинизъм, китайския волейболен отбор, футболния отбор на Куинсланд, отбора на Зимбабве по крикет и други. Линглонг също така построи над 200 магазина по целия свят, за да разшири влиянието на марката.
         Спонсорството на Линглонг на петте лиги в Европа ще интернационализира имиджа на марката Линглонг. Това сътрудничество между китайски завод за гуми и европейски футболни клубове осигурява нов подход за промоционалната стратегия в чужбина на водещата китайска марка.
  


  
На изплащане
Payments
Плащане
Leasing