Запиши час
Онлайн магазин за гуми на леки, лекотоварни, 4х4 и товарни автомобили.

Новини

Goodyear новини - водещи позиции в тестовете зима 2023!

Goodyear новини - водещи позиции в тестовете зима 2023!


03.11.2023 г.
Goodyear отново бе отличена като производител на годината от германското автомобилно списание Auto Bild, този път за изключителното си представяне в категорията за зимни гуми. Това значително признание следва по-ранната им награда като производител на годината на летните гуми 2023, отразявайки отличните постижения на Goodyear в предоставянето на превъзходни гуми през цялата година.


Auto Bild похвали изключителното представяне на гамата зимни гуми на Goodyear, заявявайки: "Леденостудените победители сред зимните гуми отново идват от производителя на гуми Goodyear. SUV моделите UltraGrip Performance 3 и UltraGrip Performance Plus постигат още една победа за сезона с убедителни изпълнения." 


"Много сме горди да получим това престижно признание от Auto Bild за нашата гама зимни и летни гуми тази година", заяви Дейвид Анкерт, вицепрезидент на Goodyear за потребителите в Европа. "Тези признания са свидетелство за ангажимента на Goodyear към иновациите и способността да доставя продукти, които отговарят на нуждите на модерния автомобилен парк, спомагат за максимизиране на производителността на автомобила и дават на водачите това, от което се нуждаят, за да подобрят своето изживяване при шофиране."
На изплащане
Плащане