Запиши час
Diana Tirestore
Онлайн магазин за гуми на леки, лекотоварни, 4х4 и товарни автомобили.

Новини

Bridgestone подкрепя безопасността и ефективността на спортисти и процеси по време на Олимпийските и Параолимпийските игри Токио 2020

Bridgestone подкрепя безопасността и ефективността на спортисти и процеси по време на Олимпийските и Параолимпийските игри Токио 2020


26.07.2021 г.
Bridgestone подкрепя безопасността и ефективността на спортисти и процеси по време на Олимпийските и Параолимпийските игри Токио 2020
 
Единственият „Световен партньор“ с глобално седалище в града домакин потвърждава ангажимента си да подкрепя безопасността и ефективността на спортисти и процеси по време на Токио 2020.
Bridgestone ще създаде социална и потребителска стойност чрез разнообразни технологии и иновации, базирани на решения.
Bridgestone предлага гуми и услуги, които помагат да се поддържат около 3000 превозни средства в движение, както и велосипеди за доброволци и персонал, технология за сеизмична изолация на две нови постоянни спортни съоръжения и устойчиви тръбни системи в повече от дузина временни конструкции.
Компанията продължава да подкрепя пътуването на над 70 световни спортисти, които представляват компанията като посланици на Team Bridgestone
 
Bridgestone подкрепя безопасността и ефективността на спортисти и процеси по време на Олимпийските и Параолимпийските игри Токио 2020
Гумите на Bridgestone ще помогнат за поддържане на около 3000 автомобила в движение от автопарка на Токио 2020.
 
  
Bridgestone Corporation (Bridgestone), световен лидер при гумите и каучука, с визия да се превърне в компания за решения за устойчиво развитие, днес очертава многото начини, с които нейният принос ще спомогне за подкрепа на безопасността и ефективността на спортисти и процеси по време на Олимпийските и Параолимпийските игри Токио 2020.
 
Като единствен „Световен партньор“ с глобално седалище в града домакин, Bridgestone ще покаже своята мисия за „служене на обществото с превъзходно качество“, като предоставя продукти и услуги, които ще помогнат за безопасно, гладко и устойчиво придвижване около Токио. В допълнение, компанията продължава да подкрепя списък от над 70 световни спортисти, които служат като посланици на Team Bridgestone.
 
С началото на Игрите, които стартират на 23 юли, колективният фокус на всички участници продължава да бъде провеждането на Токио 2020 по начин, който защитава общественото здраве и благосъстоянието на световните спортисти, които са жертвали толкова много за това пътуване.
 
„Докато Олимпийските и Параолимпийските игри Токио 2020 ще бъдат различни от очакваното, Bridgestone остава съсредоточен върху изпълнението на своята част, за да осигури и насърчи безопасна и устойчива среда, където най-големите спортисти в света могат да преследват мечтите си, в съответствие с визията на Олимпийската харта за насърчаване на мирно общество“, споделя Шу Ишибаши, член на Борда, Главен изпълнителен директор и представител на изпълнителния директор на Bridgestone Corporation. „Като горда японска компания с ясна визия за изграждане на по-приобщаващо и устойчиво бъдеще за обществото, ние се надяваме да помогнем на Токио 2020 да служи като празник на човешкия дух през тези уникални и предизвикателни времена.“
 
Поддържане на олимпийския и параолимпийския автопарк в движение
 
Като официален доставчик на гуми на Олимпийските и Параолимпийските игри, Bridgestone ще спомогне за поддържането на движението на официалните автопаркове на IOC и IPC, като ще предостави високоефективни гуми и услуги за гуми за приблизително 3000 превозни средства, в това число автомобили, превозни средства за състезания, уникални концептуални превозни средства, които ще помогнат преместване на персонал, и др. Чрез разнообразни технологии и иновации, базирани на решения, Bridgestone ще подкрепи безопасен и ефективен транспорт на Токио 2020.
Bridgestone подкрепя безопасността и ефективността на спортисти и процеси по време на Олимпийските и Параолимпийските игри Токио 2020

Подкрепата на Bridgestone включва специално проектирани гуми за автономни превозни средства (BEV) Toyota e-Palette в олимпийските и параолимпийските села.
 
Ангажиментът на компанията ще осигури:
 
Специално проектирани гуми за автономни и акумулаторни електрически превозни средства Toyota e-Palette, които ще превозват спортисти в олимпийските и параолимпийските села.
Модерни безвъздушни гуми за Toyota Walking Area BEV (акумулаторни електрически превозни средства), които ще се използват в Главния пресцентър и местата за тенис. Тези непневматични гуми се отличават с уникална структура на спиците, която елиминира риска от спукване и необходимостта от напомпване с въздух. Изработени със смола, тези гуми имат и по-голям потенциал за рециклиране.
Специално проектирани гуми, които ще бъдат използвани на Toyota MIRAI FCEV (електрически превозни средства с горивни клетки) на Токио 2020, които ще бъдат водещите автомобили в маратонските състезания. Ниското съпротивление при търкаляне и намаленото ниво на шум на тази гума допринасят пряко за подобряване на обхвата на пътуване и комфорта на возене за електрифицирани превозни средства.
Гуми Ecopia, с ologic технология, за електрически превозни средства с акумулаторни батерии Toyota LQ, които също ще се използват като водещи автомобили в маратонските събития на Токио 2020. Тази иновативна гума подобрява съпротивлението при търкаляне и въздушното съпротивление, чрез профил, който е по-висок и по-тесен от конвенционалните конструкции на гумите, като спомага електрическите превозни средства с батерии да бъдат по-енергийно ефективни.
Гориво ефективни гуми Bridgestone Ecopia с ниско съпротивление при търкаляне за превозни средства на Toyota Accessible People Mover (APM) в олимпийските и параолимпийските заведения и селата на спортистите. 
Като единствената част от превозното средство, която докосва пътя, гумите са ключов компонент за безопасността при шофиране. В допълнение към подходящите гуми за правилното превозно средство и условия, правилната поддръжка на гумите също оказва значително влияние върху производителността. Ето защо, в допълнение към гумите, Bridgestone предлага и своята мрежа от автомобилни сервизни центрове в Япония, за да осигури редовни проверки на гумите и всички необходими услуги за гуми за олимпийския и параолимпийския автопарк през целия период на Токио 2020.
 
Предлага удобна и надеждна мобилност чрез немоторизиран велосипеден парк
 
Като производител на високоефективни състезателни велосипеди в продължение на повече от 50 години, Bridgestone разработва и нови пистови велосипеди, които ще бъдат използвани в събития от колоездачния отбор на Япония на Токио 2020. Bridgestone си сътрудничи с треньори и спортисти за проектиране и производство на оборудването, което ще се използва от състезателите от японския отбор по време на кейрините, спринтовете, омниумите и мадисън събитията на Токио 2020. Като част от този процес, аналитична технология от Bridgestone Corporation е включена в процеса на проектиране и приложена към технологията за развитие на велосипеди - Bridgestone Cycle.
Bridgestone подкрепя безопасността и ефективността на спортисти и процеси по време на Олимпийските и Параолимпийските игри Токио 2020

Bridgestone разработи нови пистови велосипеди, които ще бъдат използвани в събития от колоездачния екип на Япония на Олимпийските игри Токио 2020.
 
Като избран за официален доставчик на велосипеди по време на Олимпийските и Параолимпийски игри Токио 2020, Bridgestone ще достави повече от 800 немоторизирани велосипеда, за да предложи удобна и надеждна мобилност за служителите, доброволците и спортистите в Токио 2020.

Bridgestone осигурява флот от над 800 немоторизирани велосипеда Bridgestone за Токио 2020.
 
Колекцията включва три модела, специално разработени и маркирани за Токио 2020, за да подкрепят специфичните роли на служители и доброволци, включително сигурност, доставка на дребни артикули и превозване на тежко оборудване и багаж. Велосипедите ще бъдат използвани на няколко места, включително Олимпийските и Параолимпийските села и новия Японски национален стадион, а по-голямата част от флота ще бъде дарена след игрите на местни обществени организации и програми.
 

Помага за подготовката на постоянни съоръжения срещу земетресение, както и за устойчиви временни структури
 
 
Както беше обявено по-рано, Bridgestone предостави своите модерни сеизмични изолационни лагери за две новопостроени постоянни площадки, които ще бъдат домакини на състезания по време на Олимпийските и Параолимпийските игри Токио 2020 - Центърът за водни спортове в Токио и Ariake Arena. Тези гъвкави структурни опори изолират конструкцията от земята, за да помогнат за намаляване на разпространението на сеизмичен удар и намаляване на вероятността от повреда в случай на земетресение.
 
В допълнение към технологията си за сеизмична изолация, Bridgestone поддържа безопасността и комфорта в други сгради на Токио 2020 чрез леката и изключително издръжлива тръбна система от полибутен, инсталирана в момента в повече от дузина временни места и съоръжения на Токио 2020.
 
Подкрепяйки спортистите - и всички хора - да преследват мечтите си
 
Глобалното олимпийско и параолимпийско послание на Bridgestone, „Chase Your Dream“, има за цел да даде възможност на хората с всякакви способности да продължат да се справят с трудностите в преследването на мечтите, което в момента изключително актуално. Посланиците на Team Bridgestone са основните гласове на това послание и компанията има партньорства с повече от 70 вдъхновяващи олимпийци, параолимпийци и надежди в 20 държави, които да представляват бранда като посланици – това до момента е и най-големият списък със спортисти в Team Bridgestone.
 
Като част от постоянната си подкрепа за Параолимпийското движение, Bridgestone Corporation предлага също техническа подкрепа за пара-спортисти чрез научни изследвания и иновации в Япония.
 
Подкрепата на компанията за Олимпийските и Параолимпийските игри Токио 2020 е един от многото начини, по-който Bridgestone демонстрира усилията си да подобри начина, по който хората се движат, живеят, работят и играят.
 
 
 
Относно Bridgestone Corporation:
Bridgestone е световен лидер в областта на гумите и каучука и надгражда своя опит, за да предостави решения за безопасна и устойчива мобилност. Със седалище в Токио, компанията предоставя работа на около 140 000 души в световен мащаб и извършва бизнес в повече от 150 държави и територии по целия свят. Bridgestone предлага разнообразно продуктово портфолио от първокласни гуми и усъвършенствани решения, подкрепени от иновативни технологии, подобряващи начина, по който хората по света се движат, живеят, работят и играят.
 
Относно световното олимпийско и параолимпийско партньорство на Bridgestone Corporation:
Bridgestone с гордост стана Световен олимпийски партньор през 2014 г. и Световен параолимпийски партньор през 2018 г. Компанията има глобални права върху Олимпийското движение и Параолимпийското движение до 2024 г., период, който включва Олимпийските и Параолимпийските игри Токио 2020, Пекин 2022 и Париж 2024 Bridgestone е посветен на предоставянето на продукти, услуги и решения, които подобряват начина, по който хората се движат, живеят, работят и играят, а ангажиментът му към Олимпийското движение и Параолимпийското движение продължава историята на спорта и иновациите, датираща повече от 100 години. Дейностите на Bridgestone, свързани с неговите световни олимпийски и параолимпийски партньорства, се ръководят от глобално послание „Chase Your Dream“, което има за цел да вдъхнови хората да преодоляват препятствията и да продължават да преследват целите си.
На изплащане
Payments
Плащане
Leasing