Запиши час
Онлайн магазин за гуми на леки, лекотоварни, 4х4 и товарни автомобили.

Новини

Black Chili на Continental

Black Chili на Continental


19.03.2019 г.
Black Chili на Continental: почувствайте извивките на Прованс, изпитайте идеалното сцепление

Чудите ли се какво е да почувстваш сцеплението на високотехнологичните гуми? Когато при шофиране на суперспортен автомобил, наистина почувствате силата на динамиката, знаейки, че гумите имат идеално сцепление? Не може да се опише, трябва да се почувства.
Изживяването при шофиране с Black Chili е единствено по рода си и предлага на избраните участници уникална възможност да изживеят автомобилната мечта на живота си. Победителите в наградния конкурс на Continental ще получат четиридневен пакет, който ще им придаде блясъка на ненадминат престиж. Да отседнеш в най-добрите хотели и да се храниш в изискани ресторанти – включително един от най-добрите ресторанти в Кан, с изглед към световноизвестното яхтено пристанище – е просто черешката на тортата.
Честване на водещата роля на Continental в автомобилната индустрия
Сместа за гуми Black Chili е „тайната подправка“ за каучуковата смес, на която се дължат изключитените експлоатационни свойства на гумите на Continental. В резултат на интензивни изследвания, иновации и разработване на продукти, въвеждането ѝ значително е подобрило ходовите и спирачните характеристики на свръхeфективните (UHP) летни гуми при същевременно намаляване на съпротивлението при търкаляне, което прави гумите по-издръжливи и при ежедневна употреба. Гумите ContiSportContact 5 , ContiSportContact 5P и SportContact 6, монтирани на автомобили, които са част от Black Chili Driving Experience, са особено подходящи за спортни автомобили, високопроходими (SUV) автомобили и електрически автомобили от най-висок клас. За качеството на тези гуми свидетелства също и фактът, че Continental е на лидерска позиция, когато става въпрос за пазара на оригинално оборудване. Всички автомобили, които са част от пътуването – сред тях са Porsche Boxster 718, Mercedes C43 AMG, Audi RS3 – първоначално са оборудвани с гуми Continental, което означава, че те също са произведени в тясно сътрудничество с автомобилния производител.
Тези дни приблизително всеки трети нов автомобил в Европа слиза от конвейерас гуми Continental. Тъй като Continental е не само производител на гуми, но и 75% от общите му  приходи са свързани с дейността му като автомобилен доставчик, не е чудно, че по-голямата част от всички нови автомобили също са оборудвани с широка гама от други части, произведени от Continental, като окачване, спирачни и други системи за подпомагане на безопасността (ABS, ESP, AEB и др.), възможности за свързаност и развлечения в автомобила, и дори малки, но важни неща като дюзи за миене на фарове. 
Как да се регистрирате за шанс да спечелите?
За да отпразнува водещата си роля в автомобилната индустрия, Continental отвежда група хора от Адриатическия регион на Black Chili Driving Experience между 23 и 26 май. Щастливият победител може да доведе и друг човек по свой избор, за да усети извивките на Прованс и да изпита перфектното сцепление.
За да се включите в конкурса и да намерите допълнителна информация, моля посетете www.blackchili.bg
На изплащане
Плащане